Over Sterk Trainingen 2024-01-14T11:06:47+00:00

Wie zijn wij?

Gerson komt uit het bedrijfsleven. Hij was lange tijd Senior Accountmanager bij RICOH Nederland en sinds zijn jeugd altijd bezig met verschillende sporten op semi-professioneel niveau. Sinds 2016 is Gerson gecertificeerd Rots & Water trainer. Daarnaast heeft hij de mastertraining “de Reis van de Held” gevolgd bij Menno Tuik, master trainer R&W en schrijver van het boek:’ t Mut er út!

Waarom zou je weerbaarheidstraining doen? Of de Reis van de Held?

Ieder mens heeft er recht op om zich waardevol en competent te voelen. Helaas gebeurt het in onze verhardende maatschappij dat mensen vanwege hun uiterlijk, sterke mening, verlegenheid, intelligentie, geaardheid of stoere houding buiten de groep vallen, gepest of zelfs in elkaar geslagen worden.  Maar ook stress- en burn-out klachten kunnen je flink onzeker maken. Als je dit overkomt, weet je je soms geen raad meer. Sommigen sluiten zich af of probeert vooral niet op te vallen terwijl de ander juist perfectionistisch wordt,  of stoer en soms zelfs agressief reageert.

Ook wij hebben dit op ons werk in de maatschappij en op school maar al te vaak gezien. Daarom zijn we op zoek gegaan naar tools om mensen te helpen zich weer competent te voelen. Dat je weer blij bent met wie je bent, dat je je gewaardeerd en geliefd voelt. Niet met veel gepraat en gezweef maar juist door fysieke oefeningen, spel, aandacht voor lichaamshouding en situaties uit het echte leven. Dit alles doen we op een ontspannen manier waarbij zeker plezier niet zal ontbreken! In “de Reis van de Held” staan persoonlijke doelen nog meer centraal.

Check voor een impressie onze socials: klik boven aan deze pagina op    (sterk trainingen)
of vind ons op  Instagram          sterk_trainingen